BU Padel Lidgeld

 

 

Het te betalen lidgeld voor padel voor 2021 op de website en Field brochure wijkt af van hetgene op de website van Tennis Vlaanderen staat.
Dit komt omdat we de lidgelden voor een volledig jaar op onze website gezet hebben.
Vermits de padelterreinen half mei pas opgeleverd zijn, hebben we de padellidgelden herrekend naar 7 maanden voor 2021, in plaats van 12 maanden.

 
Lidgeldistockphoto 1080225792 1024x1024
    * Bij aansluiting student padel-lid of combi abonnement, wordt er automatisch 5,00 EUR credits op je account gezet.
** Bij aansluiting volwassene padel-lid of combi abonnement, wordt er automatisch 10,00 EUR credits op je account gezet.
REKENVOORBEELD COMBI-ABONNEMENT (TENNIS + PADEL)
 

 BU Padel LidWorden

Je hebt ontdekt dat tennis en/of padel jouw ding is, maar je bent nog niet aangesloten bij een club?

Of

Je bent al aangesloten bij onze club, maar wil je abonnement  uitbreiden met padel?

Bij TPC Field kan dit op een eenvoudige manier: volg de stappen in het inschrijvingsformulier van Tennis Vlaanderen en wordt lid van onze fantastische Tennis & Padel Club!

 

 

Bij TPC Field kiezen we bewust voor een laag abonnementsgeld voor padel. Padel is een nieuwe tak in onze club en we willen iedereen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met deze nieuwe sport.  Bij elke reservatie dient  er nog een kleine vergoeding te worden betaald voor de huur van het terrein.

 BU Tarieven

 BU Padel VoordelenLeden

- Permanente korting en uniek voordeel op de huur van onze padel-terreinen, zowel op piek-  als dalmomenten;

- Verzekering voor sportongevallen (Ethias);

- Deelname aan interclub;

- Uitnodiging voor alle activiteiten, tornooien en evenementen die onze club organiseert;

- Je maakt deel uit van een sociale, sfeerrijke & vrijblijvende omgeving waar jouw persoonlijkheid naar waarde wordt geschat en die je op je eigen tempo kan ontdekken…

 
 

Tennis. Young man playing tennis, close up photo. Sport, recreation concept

OPMERKING:

De lidgelden worden geïnd per kalenderjaar, wat betekent dat ook het lidmaatschap loopt vanaf de datum van betaling tot het einde van het betreffende kalenderjaar. De bijdrage voor Tennis Vlaanderen wordt door de club betaald, waardoor elk lid verzekerd is (Ethias).

Volwassenen die reeds bij een andere club de bijdrage voor Tennis Vlaanderen betaalden, krijgen een korting van 10,00€  voor tennis. 
Dit is niet van toepassing voor padel!
  
Het formulier voor tussenkomst van het ziekenfonds kan voortaan ook opgevraagd worden via je spelersdashboard bij TennisVlaanderen. Je moet daarvoor inloggen en dan vind je in je spelersdashboard onder clubabonnementen je attest.
 

 SPECIALE VOORWAARDEN TENNIS

Speciale voorwaardenUitzonderlijke voorwaarden

 

 

Winterseizoen