gediplomeerde trainers


PADELLESSEN

 


START TO PADEL

Padel, da's iets voor iedereen. De slagen zijn makkelijk aan te leren door jong en oud. Met Start to Padel krijgen startende padelspelers door onze trainers snel de nodige tips en tricks voor spannende rally's, ongeacht hun ervaring met racketsport. Deze lessenreeks wordt gegeven in groepjes van 4 spelers. De groep dien je zelf samen te stellen.

In deze lessenreeks is inbegrepen:
✓ 5 lessen van 1,5 uur
✓ Gratis gebruik van padelmateriaal
✓ Lidgeld voor en sportverzekering via Tennis Vlaanderen
✓ saldo clubabonnement voor 2023
✓ 2 gratis speelmomenten van 1,5 uur (de credits worden op je Tennis Vlaanderen account gestort)

Prijs:
€ 140,00 / persoon

Praktische info:
Wanneer je voltallig (4 spelers) bent kan je je groep inschrijven via e-mail.
Na inschrijving zullen onze trainers contact met je opnemen om de lessenreeks in te plannen.
De betaling moet voldaan zijn voor aanvang van de lessenreeks. Details voor de betaling krijg je via e-mail toegestuurd.

Meer info en inschrijven via:


PLAY PADEL

Deze reeks is geschikt voor de iets meer ervaren competitiespeler. Hier kijken we vooral naar wedstrijdgerichte oefeningen qua techniek en tactiek en is een vervolg op het Start to Padel verhaal.

Prijs:
De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Daarom kan deze pas bepaald worden na meer info. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via het e-mail adres hieronder.

Praktische info:
Inschrijven kan als groep van 3 of 4 personen, in deze formule krijg je een groepsles die volgt op het Start to Padel verhaal.
Of je kan je inschrijven met een vaste competitiepartner (2 personen), in deze formule plaatsen we jullie op jullie beste positie en zullen we jullie gedurende de hele reeks als ploeg bijsturen op technisch en tactisch vlak.
Deze lessenreeksen worden gegeven op meerdere dagen in de week.

Meer info en inschrijven via: