TCField logo 2021

 onze jeugd

 

 BU TennisKinderen van 3 t.e.m.18 jaar kunnen les volgen bij gediplomeerde trainers.

Tijdens de schoolvakantie worden er verschillende tenniskampen georganiseerd.  Lessen worden qua leeftijd en tenniservaring aangepast aan de deelnemers.

Dit betekent echter niet dat enkel competitiespelers bij ons welkom zijn. We streven er naar, al van bij de jeugdwerking, om als familiale club een gezonde mix van competitiespelers en recreanten in onze ledenlijst te hebben.

Voor meer info kan u terecht bij Patrick Valkenborghs

JEUGD WINTERLESSEN 2023-2024

Interclubstage 2023

Tennis en padelkamp

Zomer & Kennismakingslessen

 

 

 

Boy and girl playing tennis on outdoor court. Kids with tennis racket and ball in sport club. Active exercise. Summer activities for children. Training for young kid. Child learning to play.

 BU Padel

Heb je ooit gedroomd van het spelen van een coole en spannende sport waarbij plezier en teamwork centraal staan? Dan stop maar met zoeken, want padel is precies wat je zoekt! 

Bij onze padel jeugdlessen nodigen we alle jonge enthousiastelingen uit om samen met ons de wereld van padel te verkennen. 

Kom en doe met ons mee voor een superleuke tijd op de padelbaan! Schrijf je in en ontdek waarom padel de snelstgroeiende sport ter wereld is.

Onze club biedt volgende mogelijkheden:

Winterlessen (10 weken, aanvang na Kerstvakantie)

Lentelessen (8 weken, aanvang april)

Padelkamp (juli)

Grabbelpaslessen (augustus)

Herfstlessen (10 weken, aanvang september)

De details en praktische info worden ruim op voorhand gecommuniceerd via deze website, de club nieuwsbrief en de lessen- en stagemodule op de website van Padel Vlaanderen (selecteer padel).

Meer info: padel@tcfield.be

 

 


BASISPRINCIPES PADEL: