20191203 133356

 reservatiesterreinen

 

Reservaties op TPC Field tijdens de interclub en buiten de interclub :

Prioriteitsvolgorde :

1) Interclub: deze competitiewedstrijden moeten gespeeld worden.

2) De geplande lesuren buiten. 

3) De zomerladdercompetitie. 

4) Vrije reservatie. 

 

Reservaties op TPC Field tijdens de interclub

Prioriteitsvolgorde

1 Interclub: deze competitiewedstrijden moeten gespeeld worden.

De geplande wedstrijden moeten gespeeld worden op de voorziene terreinen en krijgen steeds voorrang. Ingeval de ICL beslist om binnen te spelen (op de reeds voorziene terreinen = de helft van het aantal buitenterreinen) dan krijgen deze voorrang. Indien er op dat moment nog terreinen vrij zijn mogen deze ingenomen worden.

2 De geplande lesuren buiten:

deze moeten doorgaan want er is betaald voor de reeks De geplande lesuren buiten moeten gerespecteerd worden. Zijn ze reeds binnen gepland omwille van interclubbezetting dan blijven deze voor de lesnemers. Bij regen: kan de interclub deze opeisen als er een tekort is; (steeds rekening houdend dat men maximaal 50% van de buitenvelden/ploeg inneemt).

3 De zomerladdercompetitie

Zomer tenniscompetitie is een buitensport en we gaan ervan uit dat deze wedstrijden buiten gepland worden. De gereserveerde buitenterreinen mogen bij regen, op het moment van aanwezigheid, binnen (gratis) verder gespeeld worden ALS deze vrij liggen (info mensen achter toog). Hier geldt eerst is eerst EN er moet rekening gehouden worden met de prioriteiten. Indien er geen buitenterreinen beschikbaar zijn op het moment van reservatie mag er gratis binnen gereserveerd/gespeeld worden MAAR vergewis u ervan dat bij regen de terreinen moeten afgestaan worden aan de interclub en de gereserveerde lesuren. Indien bij aankomst er toch buitenterreinen vrij liggen moet daar op gespeeld worden! Alleen op deze manier en als iedereen het nodige begrip opbrengt kan deze zomercompetitie een succes worden.

4 Vrije reservatie

Gedurende de voorronde van de interclubcompetitie, dus tot 26 mei, kan er gratis binnengespeeld worden rekeninghoudende met voorgaande prioriteiten. Voorwaarde: het boeken gebeurt ter plaatse via de mensen achter de toog. Concreet: als er plaats vrij is op het moment van uw aanwezigheid.

Bij regelmatig misbruik van de (competitie- of vrije reservatie) zal het bestuur deze leden verwijderen uit de reserveringsgroep.

Laat het gezond verstand zegevieren a.u.b.

 

 

 

Contacteer ons

Voor meer informatie

Graag met ons contact op nemen